Top drie creditcardtips

citato.org  > Creditcard tips >  Top drie creditcardtips
0 Comments

Creditcards zijn handig en handig om te winkelen, dingen online te kopen en zelfs om een goede kredietgeschiedenis op te bouwen. Maar het is ook verleidelijk om geld uit te geven dat je niet hebt verdiend, of iets te kopen dat je niet echt kunt betalen. Hier zijn de drie beste tips om uw creditcards verstandig te gebruiken:

1. Besteed binnen uw mogelijkheden

Ga verantwoord om met creditcards en overweeg uw werkelijke behoeften voordat u met uw creditcards winkelt. Gebruik onze Budgetplanner om uw maandbudget te creëren en houd u eraan om overbesteding te voorkomen. Wilt u een American Express aanvragen of een n26 card aanvragen, dan kun je dan online doen.

2. Betaal de rekening volledig

De jaarlijkse rentevoet voor achterstallig creditcard-saldo is erg hoog (meestal meer dan 30%). Zorg er dus voor dat u het saldo elke maand volledig vereffent om te voorkomen dat u hoge rente betaalt. Als u niet volledig kunt betalen, betaal dan zoveel als u zich kunt veroorloven en verrek zo snel mogelijk het resterende saldo. Betaal nooit zomaar het minimumbedrag.

3. Mis geen enkele betaling

Wanneer de verklaring binnenkomt, moet u deze meteen betalen, zodat u deze niet vergeet. Als u niet op tijd betaalt, worden er kosten in rekening gebracht voor te late betaling en kan uw kredietwaardigheid worden beïnvloed. Maak gebruik van de autopay-service of stel elke maand een kalenderherinnering in voor creditcardbetalingen om kosten voor te late betaling te voorkomen.